Vedhæftede filer: Attachment

Projektopgave opstartsark

Beskrivelse: Et opstartsark til projektopgaven. Brugt i 4. klasse.

Kopieret på to sider, så vejledningen er på bagsiden.

Når eleverne er færdige med deres brainstorm/spørgsmål sætter de ring rundt om det, de helst vil arbejde med. Grupper sammensættes ud fra interesser og deres rolle i en gruppe.

Se mere på www.edu21.dk

Formål: Samle elevernes ideer
Fag: Tips og Tricks
Klassetrin: Alle
Oprettet af: Josefine Jack Eiby
Dato: 03.06.2015

Andre ideer i kategorien

Oprettet af: Susanne Knude Dreiager
Dato: 05.05.2016
Hent vedhæftede filer:Attachment

Gratis undervisningsforløb, Go Creative, som man kan bruge direkte i sin undervisning til fremme for kreativitet, skaberglæde og fantasi gennem arbejdet med drømme samt forskellige handleforløb, der lige er til at låne og bruge som en metode til det at skabe en vej til opnåelse af elevernes drøm

Oprettet af: Torben
Dato: 06.08.2015

Det er meget praktisk med et årshjul til skoleårets planlægning. Plandisc.com har udviklet et cirkulært årshjul, som et oplagt arbejdsredskab til at imødekomme kravene om tværfagligt samarbejde. Dette årshjul kan nemt og hurtig deles på skoleintra.

Dette værktøj er oplagt i forhold til at styrke det tværfaglige samarbejde. Fx kan hvert fag have sin egen ring i årshjul.

En af fordelen var en årsplan fra Plandisc er, at du kan dele årsplanen på skoleintra, således årsplanen kan ses af alle, som har adgang til intra. Dette gøres nem og hurtigt uden større teknisk indsigt. Endvidere har du mulighed for at vedhæfte forskellige filer til årsplanen, som for eksempel PowerPoint, excel etc. Filerne kunne være lektionsplaner, referater fra forældrebestyrelsesmøder osv.

Se en kort præsentation her: https://www.youtube.com/watch?v=3mZ5JdqO1SQ

Du finder årshjulet på www.plandisc.com

Oprettet af: Sara Sejergaard
Dato: 27.05.2014

Hvis du er på en skole, hvor eleverne får mælk med propper i forskellige farver, kan de med fordel gemmes (vask dem først!) og bruges til at skrive på med permanent tusch, frem for at bruge tid på at kopiere, laminere og klippe.
Er rigtig gode til CL strategien "Quiz og byt” samt forskellige aktiviteter i værkstedsundervisning f.eks.:

- ordlege med kategorisering
- memory
- ordforråd
- matematikstykker